Pandalar İle İlgili Bilgi


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/bilgiyil/public_html/wp-content/plugins/onceki-yazi-linki/onceki_yazi_linki.php on line 56
Sponsorlu Bağlantılar

Pandalar Hakkında Kısaca Bilgi Aktaracağız. 

Türü tehlikede olan pandaların vahşi doğada yaşayanlarının sayısı yaklaşık 2000’dir. Pandaların besin ihtiyaçlarının %99’u bambu yapraklarıdır. Tüm pandalar Çin’de yer alır. Çin bu pandaları başka ülkelere kiralar. Pandalar günde 40 defa dışkı çıkarırlar. Pandalar hakkında araştırma yapan kişiler panda kostümü yapıp bu şekilde araştırmaya devam ederler.

Bir pandanın vahşi doğada ömrü yaklaşık 20 yıldır. Pandalar hayvanat bahçesinde ise 35 yıl yaşamaktalar. Dişi  olan pandalar yılın sadece üç günü üreme için uygunlar. Bir panda gününün %55 ‘ini bambu yaprağı toplamak ve yiyip içmek  için harcar.

Dünya üzerinde pandalar 2-3 milyon yıldır hayatlarına devam etmekteler.

Emeğe saygı için lütfen reklamlara tıklamayı unutmayın.

Pandalar hakkında düşünceleriniz varsa aşağıda yorum kısmında belirtebilirsiniz. 

Sponsorlu Bağlantılar

Bir önceki yazımız olan Kill Bill Filmi Hakkında Bilgi başlıklı makalemizde Gelin, hakkında bilgi ve Kill Bill hakkında bilgiler verilmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir